Waar vind ik de verhuiscode van mijn domeinnaam terug?

Antwoord Om de verhuiscode (token, EPP-code of authorisatiecode) van een domeinnaam op te halen volgt u onderstaande stappen:

- Ga naar het klantenpaneel (https://secure.123-webhost.net/klantenpaneel).
- Log in met uw klantnummer en het bijhorende wachtwoord.
- Ga naar Abonnementen > Abonnementen overzicht.
- Klik op de domeinnaam waarvan u de verhuiscode wil ophalen.
- Klik tenslotte op de button 'Autorisatiecode opvragen'.

De verhuiscode verschijnt enkele seconden later in beeld.

Note: het opvragen van een verhuiscode is niet mogelijk wanneer u nog een of meerdere openstaande facturen heeft. De button 'Autorisatiecode opvragen' is in dat geval niet zichtbaar.

Artikel details
Artikel ID: 3
Categorie: Domeinnamen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.6/5.0 (29)