Van welke servers maken jullie gebruik?

Antwoord Wij maken uitsluitend gebruik van Linux-servers met zeer krachtige en betrouwbare hardware van Dell, een gebundelde kracht van 8 tot 16 processoren en minimum 16GB aan RAM-geheugen.

Al onze servers zijn voorzien van een RAID-configuratie, waarbij uw data naar verschillende harddisks wordt weggeschreven. Bij een probleem met een harddisk gaat er dus geen data verloren en neemt een andere harddisk het werk meteen over zodat uw site geen hinder van het probleem ondervindt.

Artikel details
Artikel ID: 124
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (8)